This wiki has been closed because there have been no edits or logs made within the last 60 days. This wiki is now eligible for being adopted. To adopt this wiki please go to Requests for adoption and make a request. If this wiki is not adopted within 6 months it may be deleted. Note: If you are a bureaucrat on this wiki you can go to Special:ManageWiki and uncheck the "closed" box to reopen it.

Halaman Utama

From Meta
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Meta

Wilujeng sumping di Meta-Wiki, situs komunitas global pikeun proyék-proyék Yayasan Gyaanipedia sareng proyek anu aya hubunganana, ti koordinasi sareng dokuméntasi dugi ka perencanaan sareng analisis.

Wikiis anu difokuskeun pikeun meta sanés sapertos Gyaanipedia Outreach sareng Stratégi Gyaanipedia mangrupikeun proyék khusus anu ngagaduhan akar Meta-Wiki. Diskusi anu aya hubunganana ogé dilakukeun dina milis Gyaanipedia, khususna gyaanimedia-l, kalayan Gyaanipedia Announcement na trafik low-traffic, saluran IRC dina freenode, wiki masing-masing tina afiliasi Gyaanipedia, sareng tempat-tempat sanés.