Главна страна

From Meta
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Мета

Добредојдовте на Мета-Вики, страницата за глобална заедница за проектите и сличните проекти на Фондацијата Гјајанипедија, од координација и документација до планирање и анализа.

Други мета-фокусирани викија како што се Gyaanipedia Outreach и Gyaanipedia Strategy се специјализирани проекти кои имаат корени во Мета-Вики. Поврзани дискусии, исто така, се одвиваат на поштенските списоци во Gyaanipedia (особено gyaanimedia-l, со својот еквивалент со низок сообраќај Gyaanipedia Announced), IRC каналите на freenode, индивидуалните викија на филијалите на Gyaanipedia и на други места.