Гајанипедија

From Meta
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Gyaanipedia and the translation is 100% complete.
Добредојдовте на Gyaanipedia,
Енциклопедија без содржина, кој секој може да ги уреди статиите на 10 на македонски

  • Ова е тест проект на Gyaanipedia, ќе создадеме посебна вики за овој јазик откако ќе заврши 50 написи и најмалку 3 домородни корисници.
  • Бидете сигурни дека додавате [[category:mk]]во секоја статија што ќе ја создадете